Yoga/Massage/Djupavslappning med klangskålar mm

Välkommen på en dag fylld av gemenskap, kreativitet, glädje, yoga, meditation och personlig utveckling.
Vi möts på "Allas Veranda" för Kreativa Kurser och Workshops i Torslanda.

Vi är fyra kvinnor som alla brinner för välmående och personlig utveckling på olika sätt. Tillsammans har vi satt ihop en dag fylld med härligheter för att du skall kunna landa in i dig själv.
Dagen kommer att bestå av:

Inledande cirkel/Meditation

Vinyasayoga - Flödande till andetaget

Lunch (Vegetarisk, gluten och laktosfri)

Gongbad - Djupavslappning med ljudvibrationer

Intuitiv teckning/Bildtolkning

Fika (Te/Kaffe/Rawfoodbollar)

Yinyoga - Lugnt & MjuktAvslutande cirkel/meditation Detta är klasser och meditationer som passar alla, såväl nybörjare som vana utövare.

Nytt datum kommer!
Plats: Allas Veranda, Hangarvägen 1, Torslanda
Investering: 1500kr

BOKNING: annasveranda@gmail.com
Ange kursens namn, ditt namn och telefonnummer vid anmälan. Du får sedan en bekräftelse med betalningsinformation mm.
Om oss:
Belinda Jacobsson- Yinyogalärare, Mental coach och Yogamassageterapeut

Carina Mare - Soundhealer, Klangmassör, Psykosyntescoach och Vedic Art lärare.

Sass Lindmark - Yoga lärare, Mindfulness instruktör samt Competence & Wellness Manager

Izabella Angeliva - Yogalärare , MeditationsMentor, Gruppträningsinstruktör , Kinesiolog och
ICF Coach

Du är varmt välkommen!

Yoga

Jag välkomnar dig till mattan för en stund bara för dig. En stund att få landa, stänga ute vardagens brus, stanna upp, andas. En stund att få hitta in i det där magiska, enkla, vackra. Varandet. Nuet. Andetaget. Min förhoppning är att du ska lämna mattan med en känsla av att du fått precis det just du behövde. Lugnt flow/yinyoga till härlig, lugn musik. Vi håller positionerna i flera minuter för att verkligen få komma ner på djupet, både i vårt sinne och i vår kropp.


För bokning klicka in på länken nedan

Wellness By Belinda

Yogamassage

Yogamassage är en dynamisk helhetsbehandling med rötterna i Yoga och Ayurveda, två indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Oljemassage samt stretching som är baserad på yoga stimulerar kroppen och hjälper dig att återgå till din naturliga hälsa och vitalitet.

Känslor kan fastna som spänningar i vår kropp och blockera vår prana, vår livskraft. Jag hjälper dig att frigöra blockeringar, lätta på smärta och ta ner din stressnivå. Vid beröring utsöndras måbra-hormonet oxytocin. Oxytocin minskar stress, irritation, ångest och skapar ökad tillit, gör oss lugna och harmoniska och kan även göra oss mer kärleksfulla.

Är under utbildning och har därför reducerat pris på behandlingen, 599kr maj ut!

För bokning klicka in på länken nedan

Wellness By Belinda

Djupavslappning med klangskålar

DJUPAVSLAPPNING MED KLANGSKÅLAR
Välkommen på djupavslappning med Carina Mare på Allas Veranda. 

Onsdag 18/8 kl. 19-20 Pris 160:-

Onsdag 8/9 kl. 19-20 Pris 160:-

(Innan klangavslappning passar det perfekt att gå på Belindas yinyoga kl 17.30-18.30 som du kan boka ovanför här under Yoga)

Du ligger ner bekvämt på en yogamatta, med kudde och filt och tar emot ett vackert ljudlandskap. Klangskålarnas effekt är magisk och måste upplevas!
Carina spelar intuitivt och använder sin musikaliska och förmåga i sitt spel. Du behöver bara ta emot och låta dig svepas med i tonerna och klangerna från tibetanska klangskålar, kristallskålar, rösttoning och kalimba. Samtidigt som du njuter av klangerna så släpper dina spänningar på djupet och du landar in i ett inre lugn. Detta är mindfulness på sin högsta nivå och upplevelsen är välgörande för både kropp, sinne och själ.
Varmt välkommen önskar Carina

CARINA MARE driver företaget InnerVoice är gongspelare, klangmassör, röstcoach, livscoach och Vedic Art lärare. Med kreativa uttrycksformer vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och harmoni.
www.innervoice.se

Boka på: https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910Yoga med Izabella! Bokning via sms på 070-7883666

Se klasser nedan!

Meditationyoga

07.00-08.30 Onsdag, Torsdag & Fredag

Unna dig själv en timme avslappning innan du startar dagen tillsammans med mig. Vi inleder passet med 20 min vägledd meditation där du kommer ner djupt i din kropp följt av 2 positioner yin yoga och vi avslutar med 20 min Total avslappning.

"Detta gör dig föryngrad, glad, pigg och mersmak för yoga. Börja gärna med yin yoga om du vill börja yoga. Yogan handlar mycket om andetaget. Att andas genom positionerna (att andas rätt) I mina pass använder jag svenska ord och det är lätt att följa med

250:- Per tillfälle Första tillfället 100:-

10 kort 2200:-

Begränsat antal platser!


YIN YOGA

söndagar 12-13.00

Detta är en bra introduktion till yoga för dig som är ny, men också en utmaning och hjälp till dig som annars praktiserar mer dynamisk yoga. Här möter vi grunderna i yinyoga och går igenom olika sekvenser för att stimulera bindväv, leder och muskler.
Guidningarna utgår från filosofin bakom yinyoga (som är djupt inspirerad av kinesisk läkekonst och energilära, samt daoism) och buddhistisk filosofi och meditationsövningar. Vi använder oss av olika andningstekniker, visualiseringsövningar och kroppslig närvaro.

200:- per tillfälle Första tillfället 100:-

10 kort 1800:-

Begränsat antal platser!


                                    Prova på näringsanalys

Prova på näringsanalys på Allas Veranda i Torslanda med Pia Johansson (Diplomerad näringsterapeut) från Torslanda naturmedicin. Nytt datum kommer!

Näringsanalys görs för att se obalanser och näringsbrister i kroppen.

Pia använder frekvensanalysverktyg QRMA. Du får veta vilka vitaminer och mineraler du behöver. Frekvensanalys är elektromagnetiska vågor som skannar av kroppen.

Du håller i en metallstav i 3 minuter som är kopplad till datorn och sen går vi igenom resultatet. Analysen tar ca: 30 minuter. Prova på tillfälle denna dag pris 100:- som du betalar vid bokning efter bekräftelse.

Boka dig till Pia via sms 070-6832786 så gör ni upp vilken tid du vill komma 19 juni mellan kl. 11-15.

För mer info om Pias verksamhet, gå in på www.torslandanaturmedicin.se.

Välkommen! Plats Hangarvägen 1, mitt emot Åkes Hönökaka.