Yoga/Massage

Yoga

Jag välkomnar dig till mattan för en stund bara för dig. En stund att få landa, stänga ute vardagens brus, stanna upp, andas. En stund att få hitta in i det där magiska, enkla, vackra. Varandet. Nuet. Andetaget. Min förhoppning är att du ska lämna mattan med en känsla av att du fått precis det just du behövde. Lugnt flow/yinyoga till härlig, lugn musik. Vi håller positionerna i flera minuter för att verkligen få komma ner på djupet, både i vårt sinne och i vår kropp.


För bokning klicka in på länken nedan

Wellness By Belinda

Yogamassage

Yogamassage är en dynamisk helhetsbehandling med rötterna i Yoga och Ayurveda, två indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Oljemassage samt stretching som är baserad på yoga stimulerar kroppen och hjälper dig att återgå till din naturliga hälsa och vitalitet.

Känslor kan fastna som spänningar i vår kropp och blockera vår prana, vår livskraft. Jag hjälper dig att frigöra blockeringar, lätta på smärta och ta ner din stressnivå. Vid beröring utsöndras måbra-hormonet oxytocin. Oxytocin minskar stress, irritation, ångest och skapar ökad tillit, gör oss lugna och harmoniska och kan även göra oss mer kärleksfulla.

Är under utbildning och har därför reducerat pris på behandlingen, 599kr maj ut!

För bokning klicka in på länken nedan

Wellness By Belinda