Onlinekurser

Online kurs Gjuta betong

Anna från Annas Veranda har med hjälp av Felicia Skoog spelat in den här onlinekursen där du får lära dig att gjuta några små saker i betong. Jag gjuter en dörrstopp och en liten kruka. Du får också lära dig lite om materialet betong, tips och trix och teknik för att lyckas.

Material: Finbetong, (Finns på byggvaruhus) slev att blanda med, plastbunkar och engångsmuggar, vatten, rep, ståltråd, stålborste för efterbehandling och gärna munskydd.

Filmen är ca 25 minuter lång. Kursledare Anna Jakobsson. Pris 200:-

Boka i anmälan under "Kommande kurser" genom att skriva vilken kurs du vill köpa ex. "Film Gjuta betong", skriv i dagens datum och mailadress så mailar jag dig länken samma dag. I anslutning till att du bokar kursen så swishar du avgiften 200:- till swishnummer 123 25 796 96 (Annas Veranda). Har du ej swish så skriv det i anmälan så återkommer jag med kontonummer. OBS! Filmen är skyddad av upphovsrätten och får ej delas!

Oneline kurs Tillverkning av Latexform och stödform

Britt-Marie Andre´asson har med hjälp av Felicia Skoog spelat in den här onlinekursen där du får lära dig att tillverka latexformar och stödformar.

Filmerna innehåller allt man behöver veta för att göra egna gjutformar med stödform. Mycket tips och trix, info om latex och övrigt material för tillverkning av formar, inköpsställen, val av föremål och förberedelser, hur man penslar olika föremål samt tillverkning av olika stödformar.

Kursen är på 2 filmer (Du får båda) på ca 50 minuter vardera och Britt-Marie skickar även med all info nedskrivet som kommer via mail. Pris 550:-. Mycket detaljrik.

Boka i anmälan under "Kommande kurser" genom att skriva vilken kurs du vill köpa. "Film latexform ", skriv i dagens datum och mailadress så mailar vi dig länken så snart vi kan. I anslutning till att du bokar kursen så swishar du avgiften 550:- till swishnummer 0702-395230, Bittans Hantverk. Har du ej swish så skriv det i anmälan så återkommer vi med kontonummer. OBS! Filmen är skyddad av upphovsrätten och får ej delas!

Online kurs Mosaik på betong

Anna från Annas Veranda har med hjälp av Felicia Skoog spelat in den här onlinekursen där du får lära dig att sätta mosaik på betong. Jag sätter mosaik på en dörrstopp men du kan sätta mosaik på i stort sett allt hårt material. Du får också lära dig tips och trix och teknik för att lyckas.

Material: Porslin eller mosaik, (Mosaikkartor finns att köpa på byggvaruhus) Husfix eller lim ex. Pl 400, Kakelfog, Gummispatel eller slickepott och Svamp att torka av överflödigt kakelfog med.

Filmen är ca 20 minuter lång. Kursledare Anna Jakobsson. Pris 200:-

Boka i anmälan under "Kommande kurser" genom att skriva vilken kurs du vill köpa ex. "Film Mosaik på betong", skriv i dagens datum och mailadress så mailar jag dig länken samma dag. I anslutning till att du bokar kursen så swishar du avgiften 200:- till swishnummer 123 25 796 96 (Annas Veranda). Har du ej swish så skriv det i anmälan så återkommer jag med kontonummer. OBS! Filmen är skyddad av upphovsrätten och får ej delas!

Online kurs Måla med strykjärn

Anna från Annas Veranda har med hjälp av Felicia Skoog spelat in den här onlinekursen där du får lära dig att Måla med strykjärn. Jag lär dig grunderna, teknik och hur man målar naturmotiv. För dig som tror att du inte kan måla och för alla andra!

Material: Strykjärn, (Slätt strykjärn utan ånga) vaxblock/vaxkritor, blankt papper att måla på, hushållspapper att rengöra strykjärnet med, och underlägg (en tidning eller liknande, ej plast)

Filmen är ca 20 minuter lång. Kursledare Anna Jakobsson. Pris 200:-

Vill du köpa ett set med strykjärnsmålningsmaterial (strykjärn, vaxblock, verktyg, papper m.m) Pris 575:- så kontakta mig på annasveranda@gmail.com)

(Boka i anmälan under "Kommande kurser" genom att skriva vilken kurs du vill köpa ex. "Film Måla med strykjärn", skriv i dagens datum och mailadress så mailar jag dig länken samma dag. I anslutning till att du bokar kursen så swishar du avgiften 200:- till swishnummer 123 25 796 96 (Annas Veranda). Har du ej swish så skriv det i anmälan så återkommer jag med kontonummer. OBS! Filmen är skyddad av upphovsrätten och får ej delas!

Online kurs Metal Art

Anna från Annas Veranda har med hjälp av Felicia Skoog spelat in den här onlinekursen där du får lära dig Metal Art. För nybörjare och andra!

I den här onlinekursen får du lära dig hur du kan göra om något du kanske redan har hemma så att det liknar metall ex. en tavla, kartong, plastkruka, frigolitskiva eller i stort sett vad som helst!

Material: Aluminiumtejp. (Finns på bl.a Biltema) Akrylfärg. (Svart) Kartongbitar och ex. platta pappersfigurer, skumbokstäver m.m, Svamp att måla med. Verktyg att göra mönster med. Papper/fuktig trasa att torka av färgen med. 

Filmen är ca 20 minuter lång. Kursledare Anna Jakobsson. Pris 200:- 

(Boka i anmälan under "Kommande kurser" genom att skriva vilken kurs du vill köpa ex. "Film Metal Art", skriv i dagens datum och mailadress så mailar jag dig länken samma dag. I anslutning till att du bokar kursen så swishar du avgiften 200:- till swishnummer 123 25 796 96 (Annas Veranda). Har du ej swish så skriv det i anmälan så återkommer jag med kontonummer. OBS! Filmen är skyddad av upphovsrätten och får ej delas!