MIN BERÄTTELSE

Hej!

Här har ni mig! Jag brukar kalla mig BetongAnna men nu håller jag ju på med andra kreativa kurser och annat kul så då får det helt enkelt bli Anna.

Nu är det så länge sedan som jag gick min första betongkurs så jag har glömt hur många år det är. Men jag skulle tippa på att det är ca. 15-16 år.

Först gjöt jag för mig själv och till presenter och senare hade jag "Betong-party" där jag åkte hem till intresserade och hade med mig allt man kan tänkas att gjuta i.

Så småningom fick jag hyra in mig i lokaler på Bärby Självplock i Säve och där trivs jag så bra så där stannar jag kvar!

Därefter har jag börjat hålla kurs i "Metal Art" där man gör om något så att det liknar plåt/metall. Där är jag i stort sett självlärd genom att ha snokat runt på internet.

En annan kurs jag håller i är "Måla med strykjärn" eller "Encaustic Art" som det också heter. Där har en kompis visat mig hur man gör och sedan har jag utvecklats vidare genom träning.

Till mig kommer också andra kreativa ledare och har kurser i Pilflätning, Make Make betonglera och annat spännande.

På sommaren har vi hantverk/konstverksutställningar och på hösten skördefest.

Välkommen ut till mig eller hör av dig om du vill gå en kurs, hålla i någon kreativ kurs eller vara med på utställning eller bara tjöta :D

Med vänlig hälsning BetongMetallStrykjärnsmålningsAnna